Det gjør meg trist ;(

Det er så trist når folk tror ting om deg som ikke er sant på noen som helst måte :(

De siste dagene har jeg blitt beskyldt for å være egoistisk, slem og det som verre er! Det har vært mange lite hyggelige usanne kommentarer på et innlegg jeg har skrevet, og også andre steder.

Jeg opplevde noe veldig ubehagelig i helga, og føler nå jeg får skylden for noe jeg ikke har skylden for. Det er så urettferdig at jeg blir snakket så stygt om av enkelte, og direkte løyet om. Ja det gjør vondt, fordi jeg vet jeg ikke er den personen noen beskylder meg for å være.

Jeg er faktisk en person som bryr meg veldig mye om de som står meg nær! Og når jeg da blir beskyldt for å ikke behandle mannen min pent, blir jeg faktisk lei meg, for det er så langt ifra sannheten som mulig!

Hvordan enkelte som ikke kjenner meg kan uttale seg sånn er helt ufattelig, og enda mer grusomt er det når folk du virkelig ikke forventer slik oppførsel fra, sier og sprer stygge og usanne ting om meg! Det sårer og jeg skjønner virkelig ikke hva jeg har gjort for å fortjene en slik oppførsel? Jeg fortjener nemlig ikke slik oppførsel!

Jeg håper dere som holder på som dere gjør mot meg virkelig går inn i dere selv, og innser hva dere holder på med. Jeg håper dere innser hvor dårlig oppførsel det er!

Jeg er både sint og lei meg for det som skjedde i helga, og å få slike kommentarer gjør det ikke bedre.

Så mottoet er: Oppfør dere mot andre, som dere vil andre skal oppføre seg mot dere! Det er lov å bruke hodet.

Jeg fortjener virkelig ikke dette!!

#ytringerogtanker

19

Folk som ikke har innsikt i eget liv andres liv. Bruker mye energi på å plage andre.De som lyver slik mot andre har ikke sosiale antenner som er normale.

Man trenger ikke ha utdannelse innen psykologi for å skjønne at noen er helt ute på jorde her på ditt kommentarfelt.

Inger: Nei trenger ikke det.

Du er sterk <3

lisarorvik: Takk <3

"Oppfør dere mot andre, som dere vil andre skal oppføre seg mot dere! Det er lov å bruke hodet"

Det passer meget godt til deg selv, så håper du gjør det !

Anonym: Jeg gjør det, men verre med enkelte andre.. Jeg hverken drikker, tar tak i andre så de får blåmerker, eller står og ergrer opp andre i fylla og oppfører meg som en ekkel ondskapsfull bitch!!

Men å kalle andre en ekkel ondskapsfull bitch, det er innafor? Fordi du mener det, er det greit å skrive det, sant?

Da må du jammen meg tåle en storm tilbake.

Anonym: Nei det må jeg ikke! For det er FAKTA at hun oppførte seg slik, og det var heldigvis flere som så det! Jeg har aldri sett et godt voksent kvinne menneske på over 60 år oppføre seg sånn før! Det var første gang, og jeg håper det blir den siste..

Uff så leit å høre at du hadde det ubehagelig på den festen, og når noen har tatt tak i deg så du fikk blåmerke, så er jo det faktisk grunn nok til anmeldelse! Kjenner jeg blir irritert på slike mennesker! Vil bare oppmuntre deg til å stå på videre- you do you! Syns alltid det er gøy å gå inn på bloggen din, du er tøff som fortsetter og ikke lar haterne vinne! Du vet selv sannheten, så ikke la de stygge kommentarene gå innpå deg. Er så gøy og befriende med folk som gjør sin egen greie! Selv om vi blir hundre år, er livet for kort til å kaste bort på å plage andre, vi må heller gjøre noe som gir oss-og andre mennesker glede. Stå på videre, vi er mange som støtter deg:)

Lykkemisjonen: Ja jeg vurderte anmeldelse, men kom frem til at jeg ikke orket det styret. Tusen takk :)

Jeg var på denne bursdagen, og jeg så hvordan hun oppførte seg til Kari. En kan trykt si hun oppførte seg som en bitch ja. Det var heller ikke greit med han fyren som tok tak i armen til Kari og dyttet henne. Først sto han og skjelte henne ut og det er ikke akseptabel oppførsel! Han er også over 60 år. En forventer at sånn godt voksne folk kan oppføre seg. Alkohol er ingen unnskyldning. Jeg forstår godt du er både sint og lei deg pga dette, for det ville både jeg og et hvem som helst normalt menneske vært!

Anonym: Jeg er så glad for flere på den bursdagen så hvor stygt jeg ble behandlet! Ja jeg vil tro alle ville blitt sint og lei seg i en sånn situasjon. Det er veldig normalt.

Kanskje både *bitchen* og *han over 60* var mektig lei av Kari sin oppførsel gjennom flere år da....

Anonym: Da må du virkelig fortelle meg hvilken oppførsel disse to over flere år var lei av? Er det noen som burde være lei av noen sin oppførsel over flere år, er det nok meg!! Jeg tror ikke det er mange som har funnet seg i alt jeg har gjort! Å han som tok tak i meg hadde ingenting med dette å gjøre!

Anonym: Han kjenner jeg ikke, og hun har jeg kanskje sett 5 ganger på 17 år..Så hvordan de kan bli lei noe som helst skjønner jeg ikke..

Som sagt var jeg på denne bursdagen, og jeg må si jeg forstår Kari godt. Det er lett å skjønne hvem dere som kommenterer sånn til Kari er. Er det ikke bedre om dere tar en telefon eller drar og snakker med henne face to face heller, enn å sitte bak et tastatur og slenge dritt. Det er lavmål, og ikke akseptabel oppførsel!

Anonym: Det kommer de aldri til å gjøre. De er for feige til det! De gir jo meg skylden for alt som foregår alltid. Så forventer hverken at noen av dem kommer eller tar telefon eller svarer på meldinger.

dritt i sånne tragiske mennesker:)

liveterherlig93: Det er nok det beste :)

Skriv en ny kommentar