Tenk på deg selv også...

For det fortjener du, og den eneste personen du egentlig kan stole 110% på er deg selv til syvende og sist!

Det finnes mange som er å stole på, og jeg personlig stoler helt på fire personer.

Det er lett å se hvem man kan stole på og ikke, og jeg gjennomskuer lett falske personer. Jeg er en person som ønsker at de rundt meg skal ha det bra, men jeg tåler ikke baksnakking og falskhet! Det er en motbydelig egenskap noen har. Har noen noe å si til meg, så si det rett til meg, og ikke til andre bak min rygg.

Jeg opplevde dette når jeg var på bursdag i går. Jeg bokstavelig talt følte og så det tisket og visket om meg bak min rygg. Dette pga en konflikt jeg personlig har hatt med noen på den bursdagen, som egentlig ingen utenforstående vet sannheten om! Det var veldig tydelig at nesten alle baksnakket meg, og når alkoholen ble tydelig hos enkelte, viste noen sitt sanne jeg...Det var ikke en hyggelig opplevelse at en godt voksen mann står oppi ansiktet ditt og sier du er sinnsyk, gal og det som verre er. Han tok faktisk i armen min så jeg har blåmerke i dag. Det var også et kvinnemenneske som hadde det i kjeften av alkoholen, og prøvde intenst å provosere meg til å bli sint. Noe hun forholdsvis klarte også. For da kunne hun fremstå så uskyldig selv, mens hun fikk meg til å fremstå som den kranglete. De gikk løs på meg fordi jeg ville hjem, og klokken var halv ett, og flere var allerede dratt hjem. Mannen min hadde fått nok å drikke, og når jeg brukte en time på å få han med, ble jeg litt irritert. Det var da de to begynte å oppføre seg dårlig mot meg, og beskyldte meg for alt mulig. Jeg ble så fra meg at det utløste et angstanfall, og da stilte alle seg opp og glodde selvsagt. En person kom bort til meg. Det sier litt..I går var jeg mest lei meg og opprørt over situasjonen, men i dag er jeg sint! Har noen noe å si til meg så si det i edru tilstand og ikke i full offentlighet i en bursdag. Ikke når du har drukket deg til mot, og er aggressiv og ufin! Det er tåpelig og barnslig av godt voksne folk! Jeg var edru, og da ser du virkelig hvordan situasjonen er.

Nei nå er jeg ferdig med å bry meg om folk som ikke bryr seg om meg. Noen ganger må man tenke på seg selv for helsens skyld.

Jeg fortjener ikke å bli behandlet slik av noen, for jeg er verdt så mye mer!

De jeg ikke er bra nok for som jeg er, er heller ikke lenger bra nok for meg!

#ytringerogtanker

60

Så enig! Flott du er :)

Victoria Larsen: Takk for det :)

<3

Mette: <3

<3

liveterherlig93: <3

ENIG med du.

Har det vært meg så har jeg tatt bilde av blåmerket sendt en sms og takket for sist.

Inger: Ja jeg vurderer å gjøre det!

Jeg var gjest på denne bursdagen og jeg så hvordan du ble behandlet av disse to personene. Det var stygg oppførsel, og jeg skjønner godt du ble både sint og lei deg! Du har rett i at hun prøvde å provosere frem en reaksjon fra deg, det så jeg med mine egne øyne. Han fyren var nok ganske full, men det er ingen unnskyldning for oppførselen hans! Du har ingenting å angre på når det gjelder denne situasjonen, og jeg ville nok reagert akkurat som deg. Ha en fin søndag :-) <3

Anonym: Det er bra noen fikk med seg ting som de egentlig var! Ha en fin søndag :)

Stakkars deg ,kan ikke ha vært enkelt å stå i d der ! Men d er sant d du sier , d er når man er edru man ser oppførselen til de som mister både vettet og folkeskikken i all alkoholen!

Marie: Ja det er de.

Dette var ekkelt å lese. Leit at en fin anledning skulle bli så ubehagelig og urettferdig for deg! Og veldig leit at ingen andre grep inn , kun en person til slutt.

Du er ei sterk og flott dame Kari Marita :)

Britt: Ja jeg skulle nok aldri dratt i denne bursdagen, det var et stort feilgrep jeg virkelig angrer på. De fortjente rett og slett ikke at jeg møtte opp! Takk for det :)

Dette var ingen hyggelig lesning, jeg går så direkte ut og sier at jeg 'hater' sånne mennesker, fulle eller edru :-( Du er sterk, stå på. Jeg kunne fortalt deg mye om hvordan jeg blir behandlet av mennesker som av en eller annen grunn er sjaul på mitt liv, men det er jo ikke min blogg. Jeg har alltid forsøkt å være real og ærlig, men det kan bli FOR mye for noen.

Ha en så fin mandag du kan Kari :-) God klem fra Siss

Siss: Takk, ha en fin mandag :) Klem

Jeg ber om unnskyld for at jeg slettet deg som venn på diverse nettsteder. Var for å trygge deg. Du har selv sett hva enkelte kvinner har vært i stand til.

Tar opp kontakten igjen nå da keg ser mange har forstått. Og ingen av oss er skvetten . Vi står opp for h em vi er. Og lar ikke løgner ødelegge iss.

Håper du tilgir meg

Inger: Det går bra ja:)

Huff Kari, ser for meg situasjonen og føler med deg der du får angstanfall som følge av denne hendelsen. Håper du greier å legge det bak deg og gå videre, selvom episoder som dette kan henge i lenge etterpå. Ønsker deg en fin uke :)

Anonym: Ja det sitter i meg ja, og når jeg tenker tilbake på det var det en veldig ubehagelig opplevelse ;( Takk, ha en fin uke :)

Til anonym:

For et latterlig spm. Hadde ikke du ønsket at din eventuelle ektefelle skulle blitt med deg hjem om du hadde blitt behandlet dårlig i et bursdagsselskap, og var trist og lei deg? Eller du hadde kanskje ikkje gjort det samme for din ektefelle, heller blitt igjen på festen og koset deg?

Lurer på hvor gamle disse damene som sitter å slenger drit i hytt og pine er.

De er de værste av de værste og ikke rart det er så mye mobbing når de går foran som eksempel på denne måten.

Britt: Helt enig!

Hei.

Sitter og leser kommentarer fra denne smålige "larven" som holder på her! Ikke la deg provosere til å komme med noen forklaring angående din mann. Dette "krypet" prøver bare å få deg til å komme med forklaringer. Denne personen må være syk som kan sitte å "synse" om deg og din familie. Det er vel en av de involverte som holder på! Du har vel truffet spikeren på hodet og denne småligheten prøver å rettferdigjøre sine handlinger! Jeg er helt enig med deg ,hadde gjort akkurat det samme om det var min mann som begynte å bli beruset. Stå på ! Syns det er supert at du publiseres disse ekle kommentarene slik av alle kan se småligheten du går igjennom. Det hadde jeg gjort og, men jeg hadde ikke kommentert tilbake, bare satt et stort LOL som svar :) Husk du har mange som støtter deg og som vet hva enkelte har holdt på med i mange år! Ha en fin dag videre :) Å til de som tror de vet hvem jeg er så kan jeg avsløre at åneida.... Jeg er ikke Inj eller noen andre. Jeg er den som kommenterte i et innlegg til Inj angående sirkuset som fortsatt lever i beste velgående der enkelte lever og ånder for å gjøre livet surt for andre! Skammelig!!

Anonym 2: Ja skammelig er det rette ordet!

Har du vurdert å flytte fra denne bygda og til en større by hvor folk ikke bryr seg om naboen og hvor du kan finne likesinnede med samme interesser? Høres slitsomt ut å bruke så mye tid og energi på å forsvare deg mot dette bygdafolket!

Lilly: Jo har vel vurdert det. Men er vel ikke riktig å skal bli nødt til å flytte fordi om en har en blogg, og enkelte ikke greier å godta det?..En skal vel ikke bli jaget bort fra sin egen bygd fordi om en ikke har standar interesser?

Det er jo ikke bloggen i seg selv som er problemet. Det er oppførsla di og uthenginga.

Anonym: Jeg har som sagt ikke hengt ut noen her nå!! Og heller ikke oppført meg dårlig!!

Har kommentert innlegget ditt før, så i dag sier jeg bare: GRATULERER MED DAGEN - 8.mars er vår dag. Klem fra Siss

Siss: Takk. Gratulerer med dagen :) Klem

Du klager jo på at folk ikke tørr å si hva de mener til deg ansikt til ansikt. På bursdagen ble dette gjort, tydeligvis. Så da er det jo det du ønsker.

Anonym: Nei det ble ikke gjort. Det var frekkhet og nesten vold i beruset tilstand! Det er ikke å snakke skikkelig ansikt til ansikt med folk!!

Hva som er frekt er relativt...det er vel det disse to menneskene synes om deg da...

Anonym: Javel, men da vet jeg jo hvordan disse to menneskene er da..Hvor har de fått oppdragelse fra, eller mangel på den!..

Og de vet hvordan du er...

Anonym: Javel, så fortell meg hvordan jeg er da?..

Herre min fred for en bygd du bor i. Jeg som trodde Budalen og Støren var ille. Der tok jeg feil.

Jeg hadde nok kuttet all kontakt med dem, For de er ikke verdt min oppmerksomhet.

Inger: Ja det kan du si! Ja denne gangen er det de som skal få ta kontakt og ordne opp, om det er ønskelig. Jeg er ferdig med å prøve!! Jeg finner meg ikke i slik oppførsel lenger!

ANONYM 2

Hahaha. Nei jeg er ikke deg.

Noen hører og ser stemner som ikke er der.

Er det sambygdninger som kaller deg syk her å?

Eller er det samme gamle ramle som har holdt på lengre tid?

Inger: Jeg er ikke sikker, men noen av dem er det.

Ja skjønte noen har vært på festen.

Du har helt sikkert rett i at det var helsepersonell tilstede på festen, men ikke sikkert disse har kontroll over hva mannen din bruker av medisiner.

Anonym: Jo de fleste visste det ja, untatt legen muligens..

Skriv en ny kommentar