Har tatt botox og juvederm.

Har vært i Trondheim til behandleren min og fått satt nye doser med botox og juvederm, for å få et løft i ansiktet.

Det ble noen stikk ;)

Nå skrev jeg i et innlegg her på bloggen før om at en bør være fornøyd med seg selv som man er, og det mener jeg fortsatt. Men jeg ser ingenting galt i å benytte seg av kosmetiske behandlinger, hvis man føler seg mer vel da. Nå er jeg 43 år og har etter min mening mer behov for slike behandlinger enn en 20 åring, og tror heller ikke unge jenter blir påvirket av hva jeg gjør av kosmetiske behandlinger. Da blir de nok mer påvirket av de i 20 årene som blogger om dette. Bare så det er sagt.

Jeg er for kosmetiske behandlinger, og kommer mest sannsynlig til å bruke dette hele livet.

Dermed er det helt greit å ikke bruke det også, det er helt opp til en selv!

Disse bildene er tatt i dag, og jeg har tatt behandlingene, men botoxen virker ikke optimalt før etter 14 dager. Nå er alt nesten gått ut. Jeg legger ut etterbilder når botoxen virker :)

Juvedermen virker med engang, men det blir bedre virkning også etterhvert.


Her er områdene som er behandlet med juvederm. Det er satt her for å gi kjevepartiet og ansiktet et løft.


Etterbilder følger.. :)

 

#skjønnhet #kosmetiskebehandlinger

48

tøft:)

liveterherlig93: :)

jeg skal selv ta juvederm i morgen, 1 ml i leppene :)

var det i leppene du tok juvederm? lurer på om du blir veldig hoven etterpå :p

Hege Kristin: Jeg tok ikke i leppene denne gangen, men i tinninge, kinnene, kjevepartiet og haken for å få et ansiktsløft :) Jeg hovner litt i leppene, men dette er induviduelt.

Synes det er tøft å gjøre det, tør ikke selv og det er nok det som stopper meg fra å ta restylane selv om jeg egentlig har litt lyst :-)

C: Det er ikke så veldig vondt. Får bedøvelseskrem, og det er bedøvelse i juvederm og restylane sprøytene også :)

Du er jo fortsatt med på å forme samfunnet selv om ikke 20-åringer blir direkte påvirket :-)

Jeg ønsker hvertfall ikke å bli 40 i et samfunn der kosmetiske behandlinger er så normalisert at rynker ikke lenger er "innafor". Bare en tanke :- )

Hanne: Ja det er godt mulig, men jeg mener folk må få gjøre hva de vil. Det er jo allerede normalisert, og jeg syns det er helt greit. Men det er også helt greit og ikke benytte seg av det. Som sagt folk bestemmer selv, og vi er uansett god nok.

Helt enig med deg:)

Angelica: Ja folk må få bestemme selv :)

Skjønte nesten at det innlegget du viser til måtte være en spøk!! Here we go again!!!

Anonym: Nei det var ingen spøk! Da må du nok lese det nøye en gang til :) Jeg kommer sannsynligvis til å benytte meg av kosmetiske behandlinger hele livet, så hvis det er det du mener med Here we go again.. blir det mange ganger til. :) Jeg kan ikke gjøre noe med at du og enkelte andre blir så provosert av skjønnhetsbehandlinger, vi er mange som er for dette, og vi må også få si hva vi mener!

Hei! Har lenge lest din blogg og må helt ærlig si at den er forfriskende ærlig :-) ang botox og alt det der så tenker jeg at voksne damer må få kunne skrive om slikt på sin egen blogg uten å bli dømt nord og ned. Unge jenter leser ikke blogger ril "eldre" damer og som mamma til tenåringer så er ungdommene så opplyst i dag at jeg er ikke bekymret. Mange av de mer ekstreme unge bloggerne er på vei nedover på blogglisten, ungdom er lei av å lese om de vanvittige operasjonene de tar i ung alder . Som en voksen dame må man kunne få skrive om botox uten at det skal hyles opp om dårlig forbilde. Alt med måte , og så lenge man aksepterer at alderdommen kommer, ikke kjører på med så mye fillers at det ser latterlig ut så er det helt greit. Botox blir litt uskyldig opp all denne operasjons- bølgen de unge bedriver med. Tenker at leger og kirurger burde hatt en aldersgrense som er høy og en høy terskel for å si ja. Men jeg tror denne trenden vil snu, jeg har troen på at ungdommer tar gode valg fremover.

Marie: Takk, og jeg er helt enig med deg :)

jeg syns det er dumt at du skriver sånne innlegg på bloggen din for du er voksen og unge jenter blir påvirket av deg.

jeg har vært usikker på meg selv og jeg har hatt lyst til og ta botox og restylane og jeg har hatt lyst til og operere nesa mi for jeg synes den er dritstygg. jeg greier ikke og være fornøyd med meg selv samme hva andre sier.

jeg satt og leste alle blogger som handler om bloggere som hadde skrevet om kosmetiske behandinger for jeg ville se hvordan de ble etter de har tatt kosmetsik behandlinger. jeg har lest bloggen til sopie elise, andre toppbloggere som har blogget om det samme temaet og bloggen din. når jeg så bildene som du og de andre bloggerne hadde lagt ut på bloggene deres ble syntes jeg dere var perfekte alle sammen.

jeg sparte konfpengene mine og har spart penger for og kunne ha råd ta skjønnhets behandling den dagen jeg blir myndig for da kan ingen bestemme over meg.

jeg kom over styleconnection sin blogg ved en tilfeldighet og hun åpnet øynene mine for at det var jeg som hadde problemet og jeg så på videoene hun la ut der hun snakket om bloggere sin påvirkningskraft. det var da jeg forstod at tankene mine var på bærtur og at problemet satt i hodet mitt. sophie elise advarer også ungdommer i min situasjon til og ikke begynne med og tulle med skønnhetsbehandlinger. en annen voksen blogger har delt noen ærlige videoer på bloggen sin og youtube som handler om bloggere sitt ansvar om og blogge om dette temaet.

ikke tro at du ikke har påvirkningskraft for ungdommer for det har du samme hva du sier. det er en teit unnskydlning og tro at du ikke er med på og påvirke usikre jenter som jeg er.

du er en voksen blogger som burde holdt deg for god til og blogge om kosmetiske behandlinger. enten gjør du det for og provosere eller så forstår du ikke alvoret i hva du utsetter unge jenter for.

jeg pløyde alt jeg kom over av bloggere i alle aldre. ikke bare toppbloggere for og sette meg inn i hva de mente om kosmetiske behandlinger. hvis de som skrev om temaet hadde lagt ut bilder ga det meg stor motivasjon for og gjøre det samme. jeg så på youtubere som delte videoer. mamma visste ingenting om planene mine for hun hadde klikka hvis jeg hadde sagt det til hun.

jeg har hatt kontakt på chat med styleconnection, to voksne bloggere som er koslige og snakke med og to bloggere i 30 årene som har gjort at jeg har fått øynene opp at jeg har ombestemt meg. jeg vil bli eldre på natrulig måte og ikke jukse.

jeg sliter enda med dårlig tro på meg selv men jeg har kommet lengre enn hva jeg var da skolen sluttet i juni.

jeg regner med at du er for feig til og publisere kommentaren min for det virker som om det bare er de kommentarene som støtter deg som du publiserer men jeg tar en kopi av kommentaren som jeg skriver til deg for og publisere på bloggen til style connection og de andre bloggerne som er motstandere av og blogge om kosmetiske behandlinger for da får de se hva jeg har skrevet til deg.

jeg synes det er spennedne og lese om vektnedgangen din og kostholdet ditt. herre gud jeg er imponert over deg.

hilsen en usikker 17 åring

Caroline: Først vil jeg si at jeg ikke er feig, og legger gjerne ut kommentaren din. Jeg tror nok ærlig talt du ikke blir påvirket av meg, for jeg er 43 år og ikke gjort noe ekstrem forandring av kroppen min. Jeg har heller aldri operert nesa, selv om jeg også har hatt komplekser for den i yngre alder. Jeg råder deg også til ikke å operere nesen din, for selv om du ikke liker den nå, vil du lære å like den når du blir eldre. Ja jeg benytter meg av kosmetiske behandlinger, men det er ikke for å forandre utseende mitt, men for å friske opp litt. Jeg er 43 år og har litt å friske opp, du er bare 17 år og ikke en eneste rynke. Det er en stor forskjell. Du blir ikke lykkeligere med et perfekt utseende. Tro meg jeg vet det! Jeg føler meg mer vel med å benytte meg av kosmetiske behandlinger, men det betyr ikke at jeg blir mer lykkelig og alt blir perfekt. Jeg har problemer med overvekt, og jeg har nå lært meg å sette pris på kroppen min selv om den har litt for mange kg. Jeg skal fortsatt ned litt til, men det er for helsens skyld og jeg trenger ikke akkurat ned til 75kg. 75-85 er greit. Nå er jeg ca 93. Jeg håper du er fornuftig og venter med neseoperasjon til du ihvertfall er 25 år og sikker. Du er helt sikker fin nok som du er! Ha en fin kveld :)

wow! du ser ikke ut som du er eldre enn 25!

helt enig med deg, alt er opp til vær enkelt, det viktigste er og føle seg bra! du ser strålende ut!

L: Tusen takk, nå var du snill :D

Trist at det å injisere alt mulig i kroppen er blitt vanlig. Er det virkelig noen som synes det er pent? Man ser jo livløs ut i ansiktet etter sånne behandlinger. Det ser helt unaturlig ut, og det er sørgelig at det er blitt normalt.

Bjørg: Der er jeg ikke enig. En ser ikke livløs ut i ansiktet, juvederm og restylane lammer ikke muskler slik botox gjør. Og botox blir mest brukt i panne området.

Er enig med deg, Kari Marita!

Er forfriskende å få "løftet" litt.

Anne: Ja det er det virkelig :)

Som Bjørg begriper jeg ikke at folk vil ta botox og dritt i kroppen sin. Forskning viser at det ikke er bra for kroppen men det er som å snakke til døve ører for de som velger å sprøyte giftstoffene botox, juviderm og restylane i kroppene sine.

Det ser stygt og unatrulig ut på alle som tar det. Nei jeg er ikke sjalu for jeg synes det er stygt. Det er trist at den typen behandling har blitt så normalisert som det har blitt.

Jeg ønsker å bli gammel på en naturlig måte og bærer min alder med stolthet :-)

Du som en voksen dame har en negativ påvirkningskraft til unge jenter som vurderer tanken på å ta restylane, juviderm eller botox. Det er ansvarsfraskrivelse fra deg å si noe annet. Jeg kjenner mange tenåringsjenter som googler bloggere, youtubere og instagrammere som forteller om sine behandlinger. Alder spiller ingen rolle for dem. Det hjelper ikke om du heter Sophie Elise eller Anne på 40 år fra Lillehammer. De henter all informasjon om denne formen for skjønnhetsbehandling fra alle som deler det på nettet.

Lukk ørene for sannheten, men du skal vite at det er fakta.

Du må gjøre hva du vil, og når du deler på bloggen din hva du har gjort så håper jeg at du er klar over at du ikke bare får positiv respons.

Du må ha en fin kveld :-)

Berit: Det er helt greit at vi har forskjellige meninger om dette som alt annet. Å helt greit med negativ respons. Ikke alle er for slike skjønnhetsbehandlinger, og det er helt greit for meg. Men jeg er for, og det har jeg 100% rett til å være! Som sagt før blir nok ikke unge jenter påvirket av meg på 43 år, som tar dette for å friske opp og få vekk noen "skavanker" pga alder, men heller Sophie Elise og andre unge bloggere som gjør det for å på en måte forandre utseende. Jeg har ikke dårlig samvittighet fordi jeg benytter meg av kosmetiske behandlinger. Jeg personlig kan ikke ta ansvar for hva andre voksne damer gjør. For uansett så er 18 år myndighetsalder i Norge, og en er da voksen og bestemmer selv hva en gjør! Unge folk har også vett mellom ørene, og ikke alle blir påvirket til å gjøre noe de ikke vil. Hvilken forskning henviser til at dette er skadelig for kroppen, den forskningen vil jeg gjerne se, og om den er troverdig! Restylane og juvederm er ikke en gift, men et naturlig nedbrytende stoff som kroppen har fra før. Botox er nervegift, men ufarlig i så små mengder som blir brukt i skjønnhetsbehandlinger. Botox blir også brukt som medisin, så kan vel ikke være så farlig. Ha en fin kveld :)

Det er giftstoffer for det har blitt dokumentert av leger og forskrere og det er tull å si at unge jenter ikke blir påvirket av voksne som vil rette opp i skavanker som du kaller det for det blir de samme hvor mye du nekter. De bryr seg ikke om alder for de leser alt som handler om temaet.

Voksne har ikke skavanker og det er tull av deg å si at du har skavanker for det har du ikke. Ingen har skavanker. Hvis voksne har slike holdninger er det trist med tanke på verdier voksne formidler til den oppvoksne generasjon :--(

18 åringer er ikke voksne i hodene sine, for den fremre pannelappen hvor personligheten sitter er ikke ferdig utviklet før langt opp i 20 årene. Google det på nettet og du finner svar.

Berit: Men uansett er myndighetsalder i Norge 18 år, og en blir da behandlet som voksen i samfunnet. Kanskje myndighetsalderen burde være 25 år da når pannelappen er på plass.. Men det er en annen diskusjon. Skavanker var et uskyldig uttrykk for rynker og aldringstegn, ikke ta alt så alvorlig :) Hvordan vet du sikkert at unge jenter leser bloggene til oss over 40, og itillegg blir påvirket av det vi blogger om? Har du statestikk som beviser dette? Nei jeg mener unge jenter du sikter til leser blogger til unge bloggere, og blir de påvirket av noe er det nok fra deres blogger. Det går ikke ann å bygge en mur rundt unge for at de ikke skal bli påvirket av ting. Det er mye negativt som kan påvirke ungdommen i feil retning i dag, men vi må ha tiltro til at unge mennesker også klarer å ta vare på seg selv og ta riktige valg i livet. Og skal jeg være ærlig er det mye som er hundre ganger verre å bli påvirket av enn skjønnhetsbehandlinger..Nei restylane og juvederm er ikke giftstoffer.

Berit: Juvederm og restylane er et kunstig fremstilt hyaluronsyregele som lages av sukkermolekyler som binder vann.

Du skriver at du ikke tror 20-åringer ikke blir påvirket av at du tar det, men selvfølgelig blir de det. Når du legger ut bilde og beskriver hvor du har sprøytet inn ting så tenker jo folk at det er noe de også bør gjøre, om ikke i 20-årene, men når de blir eldre - fordi da "trengs det". Er jo så godt som om du reklamerer for det. Personlig synes jeg at slike type innlegg burde være forbudt å poste...

Anonym: Jeg vil tro at folk har en egen hjerne å tenke med, og gjør hva de selv vil. Ingen tror de MÅ gjøre dette fordi om jeg gjør det! Ikke alle føler de må tatovere seg heller fordi om jeg poster et bilde av hvor jeg har tatovert meg. Det blir akkurat det samme!

jo vi som er unge blir påvirket og alder på de vi blir påvirket av spiller ingen rolle. det hjelper ikke om det er en toppblogger på 20 år eller en blogger på 43 år. bilder som du og andre bloggere legger ut trigger mer enn du vet.

jeg ble det og blir det enda men i mindre grad enn før.

mamma er 45 år og hadde hun blogget om sånt hadde hun ikke vært et godt forbilde for meg.

jeg fortalte ikke noe til mamma om at jeg hadde planer om og ta kosmetiske behandlinger. etter jeg hadde gjort leksene satt jeg på rommet og leste alt av blogger. jeg så på youtubefilmer og instagram på de som hadde tatt en kosmetisk behandling. det trigget meg og se bildene. jeg blei mer og mer deppa for jeg følte meg stygg og fæl. jeg ville ikke ha rynker.

etter at jeg fulgte med på videoene til styleconnection forstod jeg at det var hos meg problemet satt. og styleconnection viste til en forskning hun hadde fått tak i hvor det stod at 20 åringer får ikke rynker. rynker får vi ikke før vi er i 30 årene. det mitt dårlige selvbilde som gjorde meg trigget til at jeg ville ta kosmetisk behandling. styleconnection får masse støtte for sitt engasjement for og få slutt på at bloggere reklamerer om kosmetiske behandlinger. kommentarfeltet til hun er fult av støtte kommentarer.

når også sophie elise går ut på bloggen sin og ber oss unge jenter ikke være så dum som det hun har vært og heller jobbe med og få bedre selvbilde er hun begynt og bli et godt forbilde for oss unge jenter.

da burde du som 43 år også tenke deg om før du reklaerer for dine kosmetiske behandlinger.

du sier det ikke er farlig. det er farlig og du blir avhengig av det. psykologen min har gitt meg mange brosjyrer og linker til forskning som viser at botox og restylane er gift. jeg tror mer på forskene enn på dere som tar kosmetiske behandlinger.

jeg håper ikke du er mamma selv for da er du dårlig forbilde for barna dine som blogger om sånt.

at du vil ta kosmetiske behandlinger får være din egen sak det har ingen noe med og blande seg i men at du blogger åpenlyst om det er noe helt annet.

ha en fin fredag og god helg :)

Caroline: Det er bra du får psykologhjelp for selvbilde ditt, for du er helt bra nok som du er! Jeg tror fortsatt ikke du blir påvirket av meg eller de i min alder som blogger om dette, men mer av dem i din egen alder. Å på meg virker det som du er veldig oppegående og skjønner dette selv. Og det er bra. Påvirkning av ting er det hele livet, og vi må alle bruke forstanden på hva som er best for oss. Ung som gammel. Nei restylane og juvederm er ikke et giftstoff, men botox er en nervegift, men ufarlig i så små mengder som blir brukt i kosmetiske behandlinger og som medisin. Ha en fin fredag og god helg :)

Du skjønner vel hvem som utgir seg for å være Caroline på 17 år som kommenterer her? Jeg skjønte det med engang! :-)

Anonym: Ja det har jeg skjønt hele tiden ;D

Jeg hadde også tatt den behandlingen du har gjort, når jeg ser på før bilde ditt. Er de bildene redigert ? .... Så mye rynker i en så forholdsvis ung alder - samtidig som du har en høy kroppsvekt

Anonym: Jeg gjør grimaser for å få frem rynkene som ikke går å få frem slik etter botoxen virker. Jeg er ikke slik uten å gjøre grimaser nei :D Du får nok til dette du også hvis du prøver ;)

Anonym: Du ser nå på første bilde hvor jeg har skrevet hvor behandlingene er tatt hvordan jeg ser ut uten grimaser. Dette er før botoxen virker. Den begynner å virke nå. En ser ikke disse rynkene uten å gjøre grimaser :D

Nå er jeg Inger J

Hun har holdt på i mitt kommentarfeldt den siste uken og. Gjort mange forsøk på å starte en krangel. Da snakker jeg om den samme som dere snakker om som gir andre skylden for å være meg. Det finnes kun 1 av meg. Hehe.

Inger: Ja hun liker å krangle.. Ja dette er deg :D

Har å vært i sms konrakt med en annen person. Som hun å prøvde å utgi seg for å være . For å skape vennskaps splid. Ingen ved sine fulle 5 driver på slik.

Inger: Nei det skal være sikkert!

ATTER en gang så røpte vedkommende seg selv.

For jeg slettet alle hennes kommentarer på min blogg. Og nå er det månelyst igjen når jeg kastet veddkommende blogger ut i kulden. Ser jeg oå en av hennes fantasiblogger. Gjennomskuet var vedkommende. Bare så dere vet hun er på krigstien igjen. Med falsk id. For ørtende gang

Inger: Ja hun liker å holde på sånn.

De sier du er feig og ikke publiserer kommentarer på din blogg. Noe du gjør. Men jeg ser at de publiserer ikke dine!

Anonym: Nei så dette. Og alt jeg sa var at de brydde seg veldig, og av den kommentaren ble det et langt foredrag. Kan ikke gjøre annet enn å le av disse damene i overgangsalderen ;D

Anonym litt lengre opp her som blir beskyldt for å være meg.

Ikke bry deg om den kjærringa. Jeg bryr meg heller ikke. Hun har holdt på slik siden 2009. Går visst aldri lei. Som jeg sa via sms til ei annen dame. Man er ikke ved sine fulle 5 når man holder på slik som denne dama gjør. Personligheten hennes har et problem.

Det som hun lar gå ut over alle som ikke plystrer etter hennes pipe. Kan vare anbefale alle ..Ikke bry dere om henne. For da blir det slutt på dette når ingen reagere.

Hun tåler heller ikke at jeg kommentere på denne bloggen. Det tåles ihvertfall ikke at jeg har kontakt med gamle bloggere via sms eller har møtt dem irl. Jeg står ikke alene. Jeg har massiv positiv hjelp fra flere, utenfor nettet som vet om dette. Noe jeg takker fot å er glad for.

Inger: :)

Skriv en ny kommentar