Happy, healthy and green <3

Siden jeg startet på mitt nye kosthold som har nesten bare vegan kost, foruten fisk og tran, har jeg følt meg veldig bra!

Det er bare tre dager siden jeg startet og føler allerede mye positivt med helsen. Jeg føler meg mer våken og ikke så trøtt og slapp som før. Jeg har mer energi når jeg trener, og føler en indre ro og tilfredsstillelse på det mentale plan. Føles som kroppen renser seg for alt det usunne jeg har puttet i meg. Jeg er på min tredje dag uten Pepsi Max, og det er helt utrolig at jeg har klart det og heller ikke har så lyst på det. Jeg drikker nå mye sitronvann.

Jeg er så glad jeg begynte med dette kostholdet, og jeg spiser denne maten like mye pga helsemessige positive årsaker som vektnedgang. Men kostholdet er veldig sunt, så vekten vil gå ned :)

Dette var middagen min i dag.

Krydret med salt. Veldig enkelt og godt :)

Kveldsmaten i dag ble glutenfritt knekkebrød med jordbær, bringebær, paprika og agurk. Dette knekkebrødet var så utrolig godt, og dette måltidet var både bedre og mer tilfredsstillende enn både Stratos og ostepop, og det er 100% sant!

Jeg tror jeg endelig har funnet et kosthold som passer for meg. Etterhvert når jeg har oppnådd ønsket vekt, kan jeg spise mer kaloririke vegan måltider, og det er veldig mye godt. Det er ikke umulig jeg blir veganer, men ennå er jeg ikke det. Det er uansett veldig sunt å spise måltider innimellom som er vegan.

Over på noe annet.

Jeg har strikket ferdig skjerfet mitt i dag :)

Nå har jeg startet opp med et lite pledd :)

Jeg har lyst til å prøve yoga trening, og skal prøve om det er noe for meg. Livegym har nybegynner timer.

Ha en fin dag :)

#kosthold #mat #vegan #håndarbeid #trening

8

Åh, det så jo kjempe godt ut! :D

Victoria Larsen: Ja er veldig godt :)

masse god mat:)

liveterherlig93: Ja mye godt her :)

Så god mat! :)

elisebr: :)

Smaskens grønt kosthold det der :-)

Jøss, strikker du, jeg kan ikke strikke en maske :-(

Jeg har gått på yoga i mange år, det gir ro i kropp og sjel.

Fortsatt god kveld med klem til deg :-)

Siss: Jeg startet å strikke i høst. Det er faktisk veldig gøy. Ja veldig mye grønt, spirer nok snart ut øra nå, hehe ;) Kunne ønsket det var yoga trening der jeg bor, men da må jeg til Trondheim, så får prøve på Livegym . Ha en fin kveld, klem :)

Skriv en ny kommentar