I mitt kjøleskap <3..

Er det mye <3 godt!

I dag har jeg handlet inn stort til mitt nye sunne kosthold.

Her er det mye gode rådvarer spekkfullt av gode næringsstoffer! Tror jeg aldri har hatt et sånn fargerikt kjøleskap før :D

Kostholdet mitt består av mye frukt, grønt og bønner, linser, potet, ris, havregryn og grovt brød/knekkebrød. Det er vel et vegan kosthold, foruten at jeg spiser torsk og sei. Jeg er ikke heltids veganer om man kan si det sånn ;) Jeg kommer også til å spise kjøtt ved noen anledninger, men minst mulig.

Jeg spiser dette kostholdet fordi jeg vet det er bra for helsen på så mange måter!

Ble da en full handlevogn av sunne godsaker i dag. Tror aldri jeg har hatt en handlevogn med så mye sunt oppi på engang før :D

Butikkdamen trodde vel jeg hadde sporet av..Hehe...;D

Fargerikt innhold :)

Jeg drikker ikke vanlig melk mer, men soya og havremelk er veldig godt. Jeg spiser vanlig grovt brød, men kjøpte glutenfritt for å prøve det.

De fleste matvarene jeg handlet i dag er økologiske.

Jeg kjøpte meg en kaffekvern, for å kverne frø i.

Kjøpte ny vekt som måler fettprosenten. Den skal jeg bruke ved neste oppdatering på bloggen, som er hver mandag.

Dette var veldig godt. Knekkebrød med most avokado og sitron. Et godt alternativ til annet snack. Det er veldig mye god snack å lage av vegan mat. Mye gode videoer på YouTube om det :)

 

#mat #kosthold #vektnedgang

20

mye godt:)

liveterherlig93: Ja :)

Så mye godt! :)

Victoria Larsen: Ja godt og sunt :)

WOW! Så mye sunt er det ikke i kjøleskapet her, men vitaminrikt :-) Har tross alt to tenåringer i huset som skal ha god og mye mat etter studier og treningsøkter.

Tror ikke jeg har noe å lære deg, men husk å få i deg matvarer som inneholder kalsium og D-vitamin. Begge er forebyggende for beinskjørhet, og det vil vi jo ikke ha :-\

Ha en fortsatt god kveld med klem fra meg til deg :-)))

Siss: Ja skal være nok kalsium og D vitamin :) Ha en fin kveld :)

Så mye godt! :)

elisebr: Ja mye godt her :)

Så ut som masse godt her ja, og ikke minst mye sunt! Ha en fin kveld :-)

Gina Elena: Ha en fin kveld :)

spiser mannen din det samme som deg, eller må dere lage to forskjellige måltider?

Anonym: Han er nok dessverre litt for glad i crap food, om en kan kalle det det ;D

yay :D

Sandra Marie: :D

hvor kjøpte du vekten om jeg får spørre?

Og jeg er et veldig kresent menneske i matveiene men lurer på om du har noen gode oppskrifter som du kanskje kan legge ut i nærmeste framtid? Jeg må egentlig også endre kostholdet da jeg plages mye med magen så legen min har lyst til at jeg skal gå over til glutenfritt osv. Veldig fint innlegg og skulle gjerne ha hatt ditt kjøleskap nå ja ser jeg,haha! Ha en fin dag videre!:D

Sandra Hansen: Vekten kjøpte jeg på Expert. Skal se om jeg får gjort det. Takk, ha en fin dag :)

Oi, så flink du er til å kjøpe inn sunne matvarer. Bruker du å handle en gang i uken? Vil også veldig gjerne at du legger ut oppskrifter. Gjerne daglig, hvis du orker :) Ha en fin kveld! :)

Ranveig: Jeg skal prøve å få handlet en gang i uka :) Skal prøve å få lagt ut litt oppskrifter etterhvert. Men nå er det ikke så mye fete og kaloririke indigrenser i maten min, fordi jeg skal ned i vekt. Så den blir ganske enkel, men jeg syns den er god likevel. Men det finnes veldig mye gode vegan oppskrifter med mye spennende sauser og ting og tang :) Ha en fin kveld:)

Så mye godt! :) Elsker Soya Chocolate melk! :) Drikker den siden jeg ikke tåler melk!

elisebr: Ja den er virkelig god :)

Skriv en ny kommentar