Mitt kosthold og vektnedgang!

Siden fredag har jeg hatt en vektnedgang på 2,7 kg. Jeg har juicefastet/detoxet i to dager.

Nå har en snill person hjulpet meg nok engang med en sunn kostholdsplan :D

For meg er det veldig viktig å få et godt forhold til mat pga spiseforstyrrelsen min som er overspising. Det er også veldig viktig for meg med et kosthold som er sunt med alle næringsstoffer kroppen trenger, og også gå ned i vekt på en sunn måte!

Jeg har personlig veldig stor tro på vegan mat, og foruten fisken og tranen er dette det. Men fisken er viktig for B12 vitamin.

Jeg er så glad jeg valgte denne kostholdsplanen isteden for Eurodiet og andre dietter med kaloritelling, som ikke er bra i mitt tilfelle.

Nå kan jeg spise god og sunn mat uten å bryne hodet på kaloritelling eller spise bare proteiner.

Dette tror jeg blir bra :D

Jeg har sluttet med Pepsi Max!! Den giften skal ikke mer inn i min kropp!

Her er kostholdsplanen:

Her er dagens vekt.

Vektoppdatering på bloggen blir hver mandag fremover. Følg meg gjerne mot målet på 75-85 kg et sted.

Regelmessig trening utenom gåturen blir det også. Gåturen ute er for den psykiske helsa og D vitaminer når det er sol :)

Ha en fin uke :)

 

#helse #mat #vektnedgang #trening

14

flink:)

liveterherlig93: Takk, takk :)

Lykke til med vektnedgangen! Selv holder jeg også på å gå ned en del :)

Siri Kolstad: Takk, og lykke til du også :)

Dette klarer du kjempefint :) Skal begynne å presse juice denne uken, inspirert av deg vettu ;) Kan du dele hva du har i de 4 forskjellige juicene du laget? Kommer ikke helt frem alt sammen på bildene. :)

Ranveig: Takk det skal jeg :) Det var appelsin, gulrot, ingefær, eple, sitron.
Bladspinat, grønnkål, brokkoli, lime, selleri, rødbeter, hjertesalat, agurk, pære, ananas.

Eurodietten er genial og helt ubruklig på samme tid. Jeg gikk på den og tok av 30 kg på 4,5 mnd og 16 kg de første 14 dagene. MEN det er helt høll i hue og kutte helt ut karbs for å gradvis innføre dem mener jeg. Jeg er av den oppfatningen at karbs kan du fint spise, men ved moderate mengder. Feks 100-150 gr karbs om dagen totalt på alle måltider :) Da blir det fortgang på ting. Og det er fult mulig å leve på denne mengden karbs resten av livet :) Litt innføringstid må til :) Men jeg skjønner hva du mener med veiing av maten og evt kaloritelling :) Ting som ovnsstekte rotgrønnsaker og feks biff eller kylling er jo like godt til kvelds som til middag så man kan jo lage mye og ha til senere anledninger :) Perslonlig klarer jeg meg ikke uten kjøtt, og bare tanken på å kjøre i seg all det grønne for å kompensere for proteiner og karbs er heeeelt uaktuelt for meg. Men vi er forskjellige så håper du lykkes med dette :)

schegg.no: Ja har den samme oppfatningen av ED jeg også. Jeg gikk også ned 23 kg på ED i fjor, men nå er 12 kg på igjen. Jeg tror kroppen trenger karbohydrater, og rundt 100 g pr dag er greit. Jeg er også glad i kjøtt, men syns det er veldig mye god vegan mat også. Å når jeg ser all forskningen på hvor bra et slikt kosthold er er det verdt det. Men jeg er ikke helt veganer for jeg spiser fisk, og det er godt mulig jeg spiser kjøtt ved noen anledninger også. Takk :)

Så utrolig bra! :D Håper du når ditt mål, og jeg skal følge meg på veien :)

Det viktigaste er jo å bli glad i seg selv :)

Masse lykke til videre :)

Lena Therese: Takk :)

Mye forskning sier at veganer er bra. Og det stemmer nok det for for eksempel rødt kjøtt er tungt og fordøye. Men igjen så er det mye mer protiner pr 100gr rødt kjøtt enn feks 100gr spinat, selv om det prosentvis av typen matvare er mer protin i spinat enn i kjøtt (om det ble riktig forklart) ? Så all kred til de som gidder å styre med det. Selv er jeg fornøyd med feks en pose babyspinat i hver matrett i tillegg til kjøtt og grønnsaker og annen karbkilde. Men det og spise kylling eller viltkjøtt er jo veldig bra og ikke like tungt og fordøye :)

Men så lenge du klarer og få i deg alle næringsstoffene og du er fornøyd så er jo det det viktigste :D

schegg.no: Jeg har en som har hjulpet meg med å sette sammen kostholdet slik at det blir nok av karbohydrater, fett og proteiner :) Ja jeg har stor tro på at dette kostholdet er bra for helsa, og det er veldig godt også.

Masse lykke til videre med vektnegangen :)

Bente Lill: Takk :)

Skriv en ny kommentar