Dette er begynnelsen på noe bedre!

Jeg har nå bestemt meg for ikke å starte med Eurodiet. Jeg skal fortsette på den sunne kostholdsplanen (med litt forandringer) jeg fikk fra en som er veldig flink med kosthold. Jeg har kommet frem til at det er sunnest og lettest for meg som sliter med overspising. Jeg skal også begynne til psykolog for overspisingen.

Jeg skal holde meg til ren mat med mye vegankost i kostholdet. Jeg kommer fortsatt til å spise litt kjøtt og fisk og dyreprodukter, men skal ha mye vegan kost i kostholdet som frukt, grønnsaker, bønner, linser, nøtter og mat fra planteriket :)

Jeg har bestemt meg for å lære å like kroppen min bedre, og først og fremst ha et sunt kosthold for helsen sin del. Men jeg skal fortsatt ned i vekt, men skal nå ha et mer avslappet forhold til vektnedgang og ta den tiden jeg trenger.

Kroppen min er blitt tuklet nok med av dietter av alle slag, så nå skal jeg spise mat som er bra for kroppen og inneholder alle næringsstoffer den trenger for å fungere optimalt. Noe min kropp virkelig trenger i og med at jeg lider av overspising spiseforstyrrelse og endel angst og depresjon.

Jeg tror jeg må lære meg å akseptere at jeg aldri blir en syltynn person, men litt av den rundere sorten. Det betyr ikke at jeg ikke skal ned til vekt målet mitt på 75 kg, men jeg skal ikke stresse dit. Å skulle jeg bare klare å gå ned til 80-85 kg så er det greit også! Det sitter i hodet, og jeg tror at mange hadde hatt det mye bedre hvis vi roet litt ned og ikke stresser oss ned i vekt og til det "perfekte"! For en er faktisk ikke så mye lykkeligere som tynn som mange tror. Jeg har vært i begge ender av skalaen, så jeg vet det! Det beste er å ha en vekt en selv trives og føler seg vel med, og for min del er det rundt 75-85 kg. Jeg er 1.74 høy. Å det viktigste for meg nå er å få et godt forhold til mat og et sunt kosthold, og vektnedgangen blir et pluss. Etter jeg har nådd den vekten jeg vil ha, blir det veldig viktig å holde seg der! Det skal jeg nok nå klare med hjelp fra psykolog eller lingnende. Regelmessig trening er også viktig for en sunn kropp.

Jeg startet i går med ferskpresset juicefaste, men det gikk ikke helt bra for jeg ble veldig dårlig, og måtte spise en banan, noen mandler og en kopp kaffe pga intens migrene. Detox symptomer er vanlige, og blir verre når kroppen ikke har blitt forberedt på faste ved å trappe ned på maten, og å gå over til mer ren mat. Jeg forberedte ikke kroppen.

I dag følte jeg meg i bedre form når jeg våknet, og bestemte meg for å drikke bare juice i dag. Det har gått bra hittil, så tror de verste detox symptomene var i går. Jeg er frossen og sulten, men skal nok klare meg på bare juice i dag. I morgen starter jeg opp med litt mat igjen, og fortsetter med noen juicer da også. Har fått detoxet kroppen en hel dag uten koffein og mat hvertfall :)

Jeg er nå 95,7 kg og legger ut bilder på hvordan jeg ser ut nå. Dette er før bilder. Når jeg har nådd målet på 75 kg, legger jeg ut etterbilder! Eller 75-85 kg :)

Denne gangen skal jeg klare det. Trener gjør jeg regelmessig nå.

Les gjerne de andre innleggene jeg har skrevet angående dette. Vektoppdatering på vektnedgang blir tirsdag denne uka, og hver mandag fremover på bloggen.

Jeg har juicefastet før på 7 dager, og en blir litt emosjonell følelsesmessig. Det hjelper på søtsug og en kjenner fysisk kroppen blir renset for giftstoffer. Jeg anbefaler 1-3 dager juicefaste. Det er nok til å få renset kroppen, og resette den. 7 dager er for min del for lenge, men det er nok psyken som bestemmer hvor lang faste periode en kan ha. De fysiske detox plagene er verst de første 3 dagene.

Denne juicen ble veldig god :)

Den inneholder gulrøtter, pære, eple, appelsin, sitron, ingefær, spinatblad.

Her er før bilder av hvordan jeg ser ut nå som 95,7 kg. Jeg er ikke perfekt og har endel kg for mye og ærlig talt ikke helt fornøyd med hvordan jeg ser ut, men det er faktisk slik de fleste damer ser ut i virkeligheten, og ikke som en supermodell! Jeg blir nok heller aldri det, men litt tynnere skal jeg bli igjen ;D

 

#juicefaste #vektnedgang #trening #helse

28

Dette hørtes jo spennende ut! :-D

idakverkild: :)

Det høres utrolig utfordrende med juice-detox! Spesielt pga psyken, som du skriver her. Jeg har vurdert det flere ganger, men har ikke hatt lyst nettopp pga det. Vil gjerne rense kroppen med en detox for å få ut alle avfallsstoffer osv. Jeg jobbet på helsekost før, så har hørt mye om juicing osv, men for min del tror jeg det kunne blitt litt vanskelig :P Jeg blir nemlig skikkelig irritert om jeg ikke spiser, og begynner å skjelve osv. Bestefaren min har diabetes, og alle i familien spiser veldig ofte for å ikke få lavt blodsukker (det skjer fort!), så føler jeg må spise. Men kanskje det egentlig bare er psykisk alt sammen, at det sitter i hodet. Takk for inspirasjon uansett! Kanskje jeg tør å prøve en gang i fremtiden :)

Elise Kaitlin: Ja det er veldig vanskelig, men er nok for min del det psykiske med juice faste som er verst. Foruten når en får fysiske detox symptomer som jeg hadde i går da. Det er bare å prøve, å blir det for ikke går det fint ann å spise litt mandler og banan for å døyve detox symptomer eller sult. Får renset bra uansett :)

Det er sant! Jeg spiser veldig "rent" til vanlig siden jeg er veganer, og spiser for det meste bare rå mat til rundt kl 16 hver dag. Men juicing hadde vært gøy å prøve :) Hm, ja banan døyver bra sultfølelsen! Jeg tåler ikke mandler, men kunne kanskje prøvd med pistasjnøtter eller noe istedet :)

Elise Kaitlin: Det går også fint, eller noe av det en juicer som eple eller agurk, bare for å få litt tygging og følelse av mat i magen :)

Sant! Eple og agurk er jo veldig rensende :) masse vann og fiber!

takk <3

lykke til :)

liveterherlig93: Takk :)

Lykke til :)

Camilla: Takk :)

Dette klarer du. Lykke til!

Abbii: Takk :)

Ønsker deg lykke til med vektnedgangen! Synes kanskje dine metoder er litt ekstreme, og forstår godt at du sprekker gang etter gang. Jeg har tro på vanlig sund mat og fysisk aktivitet. Ikke ekstreme dietter, det funker ikke i lengden.

Anonym: Jeg er enig, og som du ser har jeg forandret innlegget. Jeg blir impulsiv noen ganger, men har nå tenkt nøye igjennom dette med hjelp fra noen andre, og kommet frem til at nettopp sunn mat og aktivitet er det beste. Jeg er flink med trening, så det går nok bra uansett :)

Ikke ta dette på en feil måte men... hva er vitsen med juicing, bruke penger på dyre behandlinger når man kan enkelt og greit bare spise regulert og sunt, og trene? Det er så lett å komme opp med 100 unnskyldninger istedenfor for å ta "the high road".

Anonym: Du har rett, og jeg skal nå begynne igjen på et sunt kosthold. Jeg har en spiseforstyrrelse, det er det ingen tvil om, så det er ikke så enkelt. Men nå skal jeg få behandling for den, og håpe jeg blir frisk og ha et avslappet forhold til mat og vektnedgang. :)

Men du trenger jo ikke å gå på eurodiett, du ser veldig bra ut til å veie 95,7 kg, du har fin hud, god muskelmasse og jevne, pene ben, og du vil se veldig bra ut hvis du går ned 10 kg. Dette kan du greie med masse sunn proteinrik mat , styrketrening og gå en lang tur morgen og kveld slik at dagene og kveldene ikke blir så lange! Ellers må du slutte å kjøpe inn usunn mat som du kan overspise og planlegge hvordan du kan hindre overspising. Lykke til da !!! :)

Lilly: Som du ser skal jeg ikke gå på Eurodiet, men leve på et sunt kosthold. Takk :)

Du e helt utrolig rå!! Gir deg aldri.. Det står det respekt av:) Stå på.. :))

Annie: Takk :)

Oisann, ser nå at jeg ikke har lest starten på dette innlegget! Men så bra at du nå har droppet Eurodietten og heller satser på et sunt kosthold og trening og ikke være så opptatt av å gå ned i vekt, akkurat som jeg jo også anbefaler:)

Lilly: :)

Respekt! Stå på!!!

thealilleng: Takk :)

Du er så fin som du er, virkelig :) Synes juicen du har laget så kjempegod ut. Har kjøpt meg slow juicemaskin, og skal komme i gang igjen. Vil du dele ingrediensene i de 4 forskjellige juicene du har laget? Stå på videre :)

Ranveig: Takk :) Den har jeg lyst på også :)

Skriv en ny kommentar