Juice detox dag!

I hele dag har jeg drukket bare ferskpresset juice.

Jeg gikk rett fra en periode med overspising med mat som inneholder mye sukker og fett, og ca tre liter Pepsi Max i døgnet og kaffe, til bare juice og vann!

Det gikk fint helt til sju tida i kveld når jeg kjente migrenen var på vei. Jeg la meg og sov en times tid og våknet med migrene fra helvete! Et av detox symptomene er hodepine, og når en har migrene blir den trigget. Det er et symptom på at kroppen kvitter seg med giftstoffer. Jeg trodde jeg skulle gå på veggen, så vondt var det. Jeg har tatt ibux, imigran og en annen migrene medisin. Det lettet på det verste. Jeg ble kvalm og følte meg skikkelig dårlig :(

Jeg fikk en brennende følelse i hele kroppen som sto på i ca et minutt, og det var veldig ubehagelig, etterpå har jeg vært frossen og kvalm og fikk litt løs mage. Dette førte igjen til angst.

Når jeg var på Santorini i fjor fikk jeg akkurat den samme brennende følelsen i kroppen, etterfulgt av kvalme, diare og frysninger. Da var jeg ikke på detox. Så hva dette er skjønner jeg ikke.

Sitter her nå halv to på natten og føler meg såpass bra at jeg klarer å skrive dette innlegget.

Jeg bestemte meg for å spise en banan og litt mandler for å forhåpentligvis lette på migrenen, men det hjalp ikke der og da, men tror det gjorde det i lengden. Jeg drakk også en kopp kaffe pga å få i meg litt koffein. Det ble nok et stort sjokk for kroppen å hverken få fast føde eller koffein sånn plutselig. Jeg vet en skal trappe ned på mat og koffein noen dager før faste/detox, og det gjorde selvsagt ikke jeg!..Jeg har enda mer juice igjen, så drikker resten i morgen. Jeg tror nok jeg starter opp med litt mat også i morgen, for bare flytende føde er utrolig hardt. Det skal bli bedre etter tre dager, men å ha hodepine fra helvete i tre dager orker jeg ikke! Så tar detoxen litt roligere i morgen. Jeg skal unngå Pepsi Max for jeg er så avhengig av den. Så skal benytte juice og detox dagene til å slutte med den. Prøve hvertfall! Jeg hadde som sagt planer om tre dager med bare juice, men jeg må lytte til kroppen! Jeg har nesten drukket bare juice i dag, og har virkelig kjent fysisk at kroppen har kvittet seg med mye dritt for å si det rett ut :)

Nå skal jeg legge meg, og håpe på at formen blir bedre i morgen.

Juicen ble god :)

God Natt!

 

#helse #detox #juice

10

Det ser jo godt ut :) Håper du for en fin og god helg! :)

http://hevhodet.blogg.no/: Ja gode juicer. Takk og god helg til deg også :)

Kan være tøft å detoxe ja...

Iselin Renée: Ja er ikke det letteste.

herlig:)

liveterherlig93: :)

SÅ lenge siden sist, men jeg skal komme meg ovenpå etter sykdom og dødsfall i familien og lese bloggen din :-) God bedring og god helg. Klem fra Siss

Siss: Hei, hyggelig å høre fra deg :) Det var trist, kondolerer. Takk, og god helg :)

Grymt bra jobbat! Jag hejar på dig! Stor kram:)

Lise Korsedahl: Takk :)

Skriv en ny kommentar