Vektoppdatering Uke 1.

Jeg starter nå opp med vektoppdatering hver onsdag på bloggen.

Nå veier jeg meg på kvelden med klær, før var det på morgenen uten klær. Vekten har gått opp endel siden jeg sluttet med Eurodiet. Så kom jula, og jeg har ikke kommet helt igang med kostplanen min før nå. Men fra i morgen skal den følges strengt til målet på 75 kg er nådd.

Jeg har hatt en trøblete vei med vektnedgang. Jeg gikk ned 23 kg i fjor, men av de er det kommet på ca 12 kg. Så nå er det bare å ta seg selv i nakken å skjerpe seg! Det er ikke bare å gå ned i vekt som er vanskelig, men å holde den er den tøffeste oppgaven. Jeg har stor erfaring på dette området. Og denne gangen skal jeg holde vekten, når jeg har nådd målet!

Har hatt litt helseproblemer i den siste tida, så det har blitt litt lite regelmessig trening. Men nå skal det bli en ordning på det også. Neste onsdag legger jeg ut hva vektnedgangen på første uke har vært, og hvor mange cm jeg er gått inn.

Kostholdet mitt er sunt og variert, og med mye økologiske og rene matvarer som tilfører kroppen de næringsstoffene den trenger. Kaloriene pr dag er 1300, og ca 1600 kcal de dagene jeg trener.

Jeg veier i dag 94,8 kg og er 1.74 høy.

Jeg er veldig motivert nå, og skal ned noen kg før jeg drar til Gran Canaria i Mars.

Selvsagt er det trist å gå opp 12 kg av vektnedgangen jeg hadde i fjor, men dessverre går ikke livet på skinner og alt blir ikke som man håper og tror. Men det er viktig å ha viljen og stå på, så når man målet til slutt. Jeg har gjort det før, og jeg skal klare det igjen!#vektnedgang #trening #helse

20

Jeg syns også at det vanskeligste er å holde vekten stabil etter vektnedgang. Jeg gikk ned 16 kg for en stund tilbake, men alle kiloene pluss litt til kom jo tilbake.. Prøver på nytt igjen i år - og når jeg har nådd min idealvekt, skal den jaggu meg holdes stabil! :D

Cecilie: Ja det er det vanskeligste, for man skal lære seg å leve etter en sunn livsstil for resten av livet. Lykke til du også :)

Må ta meg i nakkeskinnet selv! Så tenkte neste uke får bli starten, se om det ikke går an å file av seg noen kilo :)

veronica Rona Thomassen: Det går nok bra, lykke til :)

Takk! Legge godviljen til så går det vel. Hjelper når jeg ser de første resultatene, får motivasjon da.

veronica Rona Thomassen: Ja det gjør jeg også :D

Det er utrolig vanskelig. Jeg må også bare begynne! Jeg ønsker deg en fin kveld :-)

Victoria Larsen: Ja det er det. Fin kveld til deg også :)

aldri lett å holde vekten desverre :( Har selv gått mye ned, også halvparten opp igjen.. eller alt og litt til :(

Silje S. Lopez: Nei det er ikke lett.

Dette klarer du :)

Nina c: Ja det skal jeg :)

Masse lykke til! Håper du klarer å nå målet, men vekt er en pain in the ass. (Har forresten give away på bloggen, meld deg gjerne på!)

vanjakathrine: Takk, ja det er det :)

Bare ikke gi opp. Jeg er tilbake på slankestien jeg også etter å ha gått opp alt for mange kilo i desember. Kunne kalt det livsstilsendring, men det er slanking, men målet er å holde det i etterkant og bli varig sunn, men desember blir nok aldri helt perfekt sånn. Desember må jeg nok godta å gå opp litt hvert år, tror jeg, men må nok bare komme ned igjen etterpå og ikke gå opp resten av året..

fjellgeitbundingen: Nei gir ikke opp. Det er sant:)

husk at det er ikke vektnedgangen som er det viktigeste, men hvordan du føler deg, at du føler deg bra med deg selv etter trening, og kjenner at kroppen takker deg :)

auroratiana: Ja det er sant :)

lykke til! <3

Hege Kristin: Takk :)

Skriv en ny kommentar