I dag har jeg vært flink, og det skal jeg fortsette med å være!

Det må være lov å skryte litt av seg selv syns jeg, for selv om jeg ikke er i topp form har jeg trena mye i dag på en lørdag! Jeg har vært forkjølet og slapp siden jul, og fikk også vite at jeg har for lite B12, så fikk sprøyte for det i går. Ryggvondt har jeg også, men pakka inn med voltaren ;) Kroppen har vel skrantet rett og slett, men en kan ikke gi opp for det! Jeg har kanskje tatt meg vann over hodet med å melde meg på helmaraton i Trondheim i September, men det er mulig å nedgradere til halvmaraton eller 10 km hvis kroppen tilsier at helmaraton ikke er lurt. Mye skal være bra for å klare å gjennomføre en helmaraton, både psykisk og fysisk må man være på topp. Men tiden vil vise. Jeg skal nå trene så godt jeg kan, så kondisjonen skal nok være grei nok til å gjennomføre :)

Det ble en step time med kondisjon og styrke. Fikk så tunge ben på slutten av timen at det var vondt å gjennomføre, men sta som jeg er, bet jeg tennene sammen og fullførte :D

Etterpå ble det 10 min spinning, etterfulgt av 20 min intervall løping på tredemølla.

Frokosten i dag ble økologisk havregryn med mandler, banan og soya sjokolademelk.

Jeg spiser et sunt kosthold med 1300 kalorier daglig.

Har ikke vært så flink etter jul, men starter opp igjen i dag. Vektoppdatering på bloggen min blir det på Onsdager. Jeg har fortsatt noen kilo igjen før målet på 75 kg er nådd. Men greie det skal jeg! Gikk ned ca 23 kg i fjor, men har dessverre gått opp ca 10 kg av dem igjen. Så derfor er det full skjerpings nå!

Vektnedgang og holde vekten er vanskelig, men en skal aldri gi opp! Til slutt skal jeg greie å gå ned til 75 kg, og ikke minst holde meg der! Det krever en livsstilsendring en skal ha resten av livet.

#helse #trening #vektnedgang #kosthold #mat

6

Såå godt :D

Victoria Larsen: Ja var veldig godt :)

Mmmm så veldig sundt og godt ut;)

Flinke,stå på

Anonym: Takk :)

flott :)

liveterherlig93: :)

Skriv en ny kommentar