Starter opp på nytt!

Starter opp med et nytt kosthold på 1300kcal hovedsaklig økologisk med frukt, grønnsaker og lite mettet fett.

I morgen starter jeg opp, og tirsdager blir veiedager med oppdatering på bloggen.

Jeg har fulgt Eurodiet siden Februar i år, og gått ned ca 20 kg. Men nå føler jeg for å prøve et kosthold som er 100% bra for kroppen og som jeg kan leve på hele livet. Et kosthold som er sammensatt av riktige næringsstoffer som garantert er bra for helsen. Nå tenker jeg ikke bare vektnedgang, men at det skal være sunt for kroppen også.

Dette kostholdet inneholder mye gode økologiske varer, og jeg kommer til å legge ut litt av det jeg spiser etterhvert. Jeg kommer også til å fortsette med regelmessig trening.

Følg meg gjerne videre på vei mot vektmålet på 75 kg :)

#helse #vektnedgang #trening

8

Lykke til:)

Nina c: Takk :)

nysgjerrigper

er ikke eurodietten 100 % bra for kroppen da? Hvorfor sluttet du med den, når den funka mener jeg... du har jo gått ned masse!

nysgjerrigper: Det er ikke optimalt sunt for kroppen, nei. Fase 1-2 er utrolig hard, med bare proteiner. Ja det funker bra på vektnedgang, men sunnhet kan diskuteres. Fase 3 er sunnere, men ikke et optimalt godt kosthold å basere livet på etter min mening. Jeg har prøvd så mye dietter at jeg har endelig kommet frem til at det enkle er ofte det beste. Dette koster ingenting, bortsett fra maten. Og det viktigste, det er sunt :)

nysgjerrigper

ja det enkleste er ofte det beste, det gjelder vel alt her i livet.. sjekket priser på eurodiettene og de passer ikke til min økonomi, økologisk mat er vel også dyrt synes jeg, men sunt er godt det.. lykke til

nysgjerrigper: Ja Eurodiet er dyrt, men da blir det kjøpt mindre mat. Økologisk mat er ikke mye dyrere enn vanlig. Takk :)

Økologisk hjelper vel ikke på vektnedgang? Litt dyrere og litt dårligere kvalitet, men ikke bevist sunnere. Bare tull.

Siv Irene: Økologisk hjelper ikke på vektnedgang, men det er sunnere uten tvil. Jeg regner selvfølgelig kalorier for vektnedgang :)

Skriv en ny kommentar