17

Håper du får en fin kveld :-)

Victoria Larsen: Takk, du også :)

flott:)

liveterherlig93: Takk, ja en må se positivt på det og stå på! Da får en resultater igjen :)

Du verden sier jeg, er det virkelig nødvendig å komme med slike kommentarer som er skrevet over her? Det er et ordtak som sier: " Feier man foran sin egen dør, har man arbeid i 100 år".

Heldigvis er vi ikke alle like, men en person SKAL ikke bli angrepet på denne måten på grunn av at hun har sine egne interesser og tar sine egne valg. Har noen lagt seg bort i det jeg gjør, har jeg blitt skikkelig forbanna.

Hvis noen ikke er grei mot en, så orker man selvfølgelig ikke å være grei tilbake heller.

Anbefaler de som skriver dritt om denne bloggeren om å hoppe av sin høye hest selv. Kanskje det blir et høyere fall enn Kari`s. Til deg Kari, ikke legg ut de negative innleggene. Gjør du ikke det, blir det heller ikke noe moro for de som sender deg slike negative kommentarer. I tillegg får du det bedre selv. Overse de som ikke vil deg vel. I mitt hode antar jeg at de selv har sine problemer, kanskje de vil renvaske seg selv med å svartmale deg. Glad for at du er en sterk person, selv om dette må ta på.

Anonym: Takk :) Ja hyggelig med slike kommentarer er det jo ikke, men jeg trøster meg med at det er ikke jeg som synker lavt her. Ja det er vel best å bare overse slike kommentarer. God helg :)

God helg til deg også:-) Det er nok andre som synker (har sunket) dypere enn deg her ja!

Anonym: Ja det er nok det :)

Hvordan er det mulig og legge ut så enormt dårlige bilder? Ser du virkelig ikke dette selv?

Hege: Meningen de skulle være slik skjønner du. Ser de er kornete. Tatt i for mørkt rom uten blits med iphone. Jeg velger heller design vesker isteden for dyrt camera :) Men blir egentlig bra bilder i rett lys fra iphone, så trenger ikke dyrt camera. Ikke alle bilder trenger å være perfekte.

Meningen at de skal være slik? Du kan ikke mene det? Trenger ikke dyrt kamera for at bildene skal bli noe bedre

Hege: Hvorfor bryr du deg om akkurat bildene i dette innlegget, det er mange andre bilder i andre innlegg som er veldig fine, gi litt skryt for de da. Ja så er ikke bildene i dette innlegget bra, men det er vel ikke verdens undergang? Hvorfor bryr du deg om dette iheletatt? Du liker jo ikke bloggen min engang..Ja jeg var klar over at bildene ble slik, og jeg likte det.

Skriv en ny kommentar